Ik hoop binnen BSAE alle aspecten aan bod te zien komen die mij in staat stellen mijn job als verenigingsmanager zo professioneel mogelijk in te vullen.

lid

Els Vanden Berghe

Via LinkedIn was ik al jaren volger van de BSAE-activiteiten, eigenlijk al van in het prille begin. Ik kon de informatie die via die groep verspreid werd wel smaken. Ik heb niet geaarzeld om lid te worden van de LinkedIn-groep, omdat er weinig tot geen alternatieven zijn waar gebundelde informatie wordt aangeboden voor het type manager die via BSAE wordt aangesproken.

Ik denk dat mijn verwachtingen over BSAE tot op vandaag al aardig ingelost worden door de activiteiten van BSAE. Dat er door mijn officieel lidmaatschap ook ledenvoordelen bij komen is uiteraard aardig meegenomen, maar het is zeker niet bepalend voor mijn lidmaatschap. Ik verwacht vooral inhoudelijke invulling van wat de job van verenigingsmanager inhoudt door informatie, opleidingen, spreekbeurten en netwerking. Praktische ondersteuning van verenigingsmanagers (op juridisch vlak, HR, enzovoort) behoort ook tot de mogelijkheden, maar dat is voor mij niet prioritair. Daar zijn andere kanalen voor.

Ik hoop binnen BSAE alle aspecten aan bod te zien komen die mij in staat stellen mijn job als verenigingsmanager zo professioneel mogelijk in te vullen en als professional inhoudelijk te groeien, maar ook als persoon.

(Els Vanden Berghe is algemeen coördinator bij PIXII, Kennisplatform Energieneutraal Bouwen)