Gratis open sessie Taskforce Events

Op vrijdag 17 mei 2019 vindt de volgende bijeenkomst van de BSAE Taskforce Events plaats. Deze wordt gratis opengesteld.

Op vrijdag 17 mei 2019 vindt de volgende bijeenkomst van de BSAE Taskforce Events plaats. Tijdens deze bijeenkomst van de taskforce verwelkomen we: 

  • Milo Vergucht, International Association Expert voor VisitFlanders.
  • Jo Haegeman, eigenaar van White Rabbit eventbureau. 

Milo Vergucht biedt vanuit VisitFlanders een brede en inspirerende invalshoek op het organiseren van events door verenigingen. 

Jo zal meer info geven over hoe zij bij White Rabbit te werk gaan, wat veelgemaakte fouten zijn, wat de trends zijn in eventplanning, en tips om op te vallen. En hij zal vragen beantwoorden van de aanwezige verenigingsprofessionals.

Naar aanleiding van deze sessie willen we ook verkennen of er interesse zou zijn om met de deelnemers een intensiever traject uit te werken rond de uitdagingen van het organiseren van events.

Wat kunnen we van mekaar leren, hoe kunnen we mekaar helpen, kunnen we samen bepaalde uitdagingen aangaan door kennis en resources te bundelen, kunnen we voordeliger zaken inkopen (vb. locaties, catering, sprekers, materiaal,...? )

Meer details over de voordelen en het format zullen op het einde van de sessie worden toegelicht. Deelnemers aan het traject zullen in elk geval gebruik kunnen maken van de 'collectieve kennis' die de Taskforce nu al verzameld heeft. 

PRAKTISCH

Wanneer? Vrijdag 17 mei 2019, 09u30 tot 12u00

Waar?        Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge (routebeschrijving)

Voor wie?  Verenigingsprofessionals

Prijs?         Gratis