Workshop Projectnota’s schrijven (Leuven)

Moet je regelmatig projectnota’s schrijven voor je bestuur, voor een werkgroep of misschien wel voor een externe financierder of voor een subsidieoproep? Is het altijd een hele klus voor je om iets op papier te krijgen? Wil je meer impact genereren met je nota’s? Wil je ze met meer betrokkenheid van anderen, bestuurders, werkgroepleden … opstellen?

Inhoud:

In deze workshop krijg je tips en tricks voor een vlotte aanpak en om te komen tot projectnota’s met impact. Je krijgt enkele welgemikte vragen aangereikt die een handige leidraad kunnen zijn. En je krijgt als verenigingsprofessional, -coördinator, … enkel methodieken en werkwijzen aangereikt om slagkrachtig met je bestuurders, werkgroepleden en/of medewerkers aan de slag te gaan.

Bovenal is deze workshop op maat van professionals in een sectororganisatie of ledenvereniging én zal je ook geïnspireerd worden door interactie met de andere deelnemers. En noteer dat het een echte workshop is waarin je concreet aan de slag zal kunnen gaan met de aangereikte concepten.

Docent:

Deze workshop wordt gegeven door David Nassen, coördinator van BSAE. David heeft jarenlange ervaring met beleidsplanning en projectnota’s in non-profitcontext en ledenverenigingen.

Praktisch:

  • Wanneer? 5 december 2019. Van 09u30 tot 12u30 (lunch wordt voorzien).
  • Waar? De Maekerij, Mechelsestraat 56, 3000 Leuven (op een kwartiertje stappen van Station Leuven) 

Prijs? 

Early bird (tot en met 1 november 2019)

  • 175€ (excl. btw) voor BSAE-leden en collega's van BSAE-leden
  • 225€  (excl. btw) voor niet-BSAE-leden

Late bird (na 1 november 2019)

  • 200€ (excl. btw) voor BSAE-leden en collega's van BSAE-leden
  • 250€ (excl. btw) voor niet-BSAE-leden