Aangename kennismaking – David Nassen, verenigingscoördinator BSAE

05-11-2019

Een nieuw tijdperk voor BSAE, maak al even kennis en we gaan samen aan de slag … 

“Inspiratie rond verenigingsmanagement. Sessies om je expertise als verenigingsprofessional te versterken. Materiaal en ‘hefbomen’ om met je team en/of bestuur je vereniging of sector steeds stappen naar de toekomst te laten zetten.”

Een nieuw tijdperk voor BSAE

Reeds meer dan 5 jaar kon ik als lid en bestuurder van BSAE dit aanbod en de waarde van het BSAE-netwerk ervaren. Vanaf 1 november ga ik dan ook met veel goesting en enthousiasme aan de slag als verenigingscoördinator en eerste medewerker van BSAE vzw. Samen met de Raad van Bestuur van BSAE vzw en met de steun van verenigingsmanagementbureau 2Mpact zullen we met BSAE een nieuw tijdperk in stappen.

Graag ga ik als “Community Facilitator” met jullie in dialoog en aan de slag. We zien mekaar de komende weken ongetwijfeld op een van de sessies van de BSAE-Academy of op het BSAE-Jaarcongres van 21 november (schrijf zeker nog in).

Al even kennismaken

Ik ben van opleiding een Master Lichamelijke Opvoeding – Sportmanagement (KU Leuven) en volgde nog een extra opleiding Bedrijfseconomie. Als, ondertussen 41-jarige, was ik de voorbije 11 jaar aan de slag als directeur van ISB, de ledenvereniging voor sport in steden en gemeenten, en publieke sportinfrastructuur. Ik werkte er samen met het 12-koppige ISB-team en een 100-tal actieve leden in commissies, werkgroepen en bestuur voor een sterk lokaal sportbeleid voor en met sport. Vooraf was ik  7 jaar stafmedewerker en projectcoördinator bij ISB. Ik neem dan ook graag de ISB-ervaring  mee in deze nieuwe uitdaging. Samen met de vele boeiende en leerrijke samenwerkingen die ik de voorbije jaren had met diverse sectororganisaties, zowel in socio-culturele als socio-economische sector, als met overheidsactoren.

Ik woon samen met mijn echtgenote en onze 2 kleine dochters in Mechelen. Een fantastische stad om te wonen en leven; én de perfecte uitvalsbasis om langs te komen bij jouw vereniging in Brussel of heel Vlaanderen.  

Samen aan de slag

Verenigingsprofessionals en –managers versterken in hun expertise. En vooral van mekaar en samen met elkaar als verenigingsprofessionals leren en groeien, dat is de ambitie. Ik ga graag samen aan de slag binnen BSAE. Om zo jullie, je collega’s én uiteraard jullie verenigingen en sector de waardevolle rol te laten opnemen als verbinders in het socio-economische en/of socio-culturele middenveld.

Tot hoors, ziens, mails, …

David Nassen
Verenigingscoördinator l Community Facilitator BSAE vzw
david@bsae.be
0473/459863