De lerende community voor de verenigingsprofessional

03-02-2016

BSAE Academy is de lerende community voor community- en verenigingsprofessionals. De reeks workshops en masterclasses van BSAE Academy ging van start begin 2016 en biedt een antwoord op de vraag naar specifieke trainingen en inzichten voor verenigingsmedewerkers.

Opleiding en vorming zijn uiteraard ook in de verenigingswereld essentieel. Community- of verenigingsprofessionals werken in een uitdagende omgeving en vaak vanuit een relatief klein team, niet zelden ad hoc samengesteld in functie van de opdracht. Dat maakt dat zij wendbare duizendpoten moeten zijn. Als community- of verenigingsprofessional sta je in direct contact met de leden en stakeholders van je community, zodat je permanent uitgedaagd wordt over een hele resem issues die dikwijls verder reiken dan je eigen leefwereld.

Inzicht, training en ervaringsuitwisseling

BSAE Academy brengt de verenigingsprofessionals samen om inzichten te bieden (masterclasses), te trainen in essentiële vaardigheden (workshops) en om hen via de community de kans te geven andere verenigingsprofessionals te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Onderwerpen die in geplande workshops en masterclasses alvast aan bod gekomen zijn of zullen komen zijn ledenbinding, communicatie, marketing, faciliteren, storytelling, sociale media, de toekomst van verenigingen …

Hier kan je de geplande trainingen, masterclasses en andere evenementen inkijken.

Zijn er thema’s of onderwerpen die je graag behandeld ziet tijdens een workshop of masterclass?  Wil je graag een lerend netwerk rond een specifiek thema zien ontstaan? Contacteer ons gerust met je specifieke vraag (via josefien@bsae.be).

Online ervaringen uitwisselen met collega-verenigingsprofessionals en op de hoogte blijven van de activiteiten binnen deze community? Word dan lid van de LinkedIn groep van BSAE.