Korting op buitenlandse congressen voor verenigingsmanagers!

17-02-2015

Ken je de VM-congressen in Nederland? BSAE-leden kunnen aan verminderde prijs deelnemen aan de congressen. BSAE geeft haar leden ook de kans om aan 20% korting deel te nemen aan het International & European Association Congress in Lausanne. BSAE is er supporting organisation.

In maart organiseert VM opnieuw haar voorjaarscongres, met als spreker Sarah Sladek, auteur van het nieuwe boek Knowing Y. Eind september vindt ook het 7e VM-trendscongres plaats. Het thema hiervoor is nog niet bekend. BSAE-leden kunnen deelnemen aan verminderde prijs (abonnee-prijs).

Laat het ons weten als je naar één van de congressen wil gaan (josefien@bsae.be). We schrijven ons als groep in voor het voorjaarscongres, de prijs zal afhangen van de grootte van de groep.

Info over de congressen vind je hier: voorjaarscongres en VM-trendscongres.

BSAE is voor het tweede jaar op rij 'supporting organisation' van het International & European Associations Congress. Het tweedaagse congres vindt dit jaar plaats van 5 tot 7 mei in Lausanne. Thema's als ledenbinding, evenementen, strategie voor groei en ontwikkeling, ... zullen aan bod komen. BSAE kan haar leden 20% korting op de inschrijvingsprijs aanbieden. Lees hier alvast meer over het congres.