Ledeninformatie, community, meetups en ontwikkeling van professioneel kader meest geapprecieerde ledenvoordelen BSAE

20-01-2015

Welke ledenvoordelen appreciëren de BSAE-leden het meest? En welke vinden ze minder belangrijk? We gingen het na in een ledenbevraging eind 2014- begin 2015. Je leest de resultaten hier. 

Eind 2014- begin 2015 deden heel wat BSAE-leden de moeite om onze ledenbevraging over de ledenvoordelen in te vullen. Daaruit bleek dat we voor de BSAE-leden naar de toekomst toe best verder focussen op de ledeninformatie over nieuwe leden, actuele zaken, vragen en verslagen. Daarnaast wordt ook de community-waarde van BSAE het meest geapprecieerd. Vervolgens zien we heel veel interesse voor de meetups van BSAE en de inspanningen die BSAE levert om meer erkenning voor het beroep te verwerven.

Er is voorlopig minder vraag naar de mogelijkheid voor eerstelijnshulp van het secretariaat en de BSAE-beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Omdat ledeninformatie een prioriteit is ontvangen BSAE-leden vanaf nu ook tweewekelijks de ‘BSAE Insight’-nieuwsbrief die hen kort en krachtig het allernieuwste over verenigingsmanagement, de andere leden en over BSAE zelf meegeeft. Het driemaandelijks magazine blijft een uiterst interessante uitgave om op je bureau bij de hand te hebben.