Oproep BSAE Awards 2019 - 'Belgische verenigingsprofessionals die het verschil maken!'

19-07-2019

Ben jij een verenigingsprofessional, die alleen of in een team, het verschil maakt? Of ken jij een team verenigingsprofessionals die in 2018-2019 een actie (hoe klein of groot ook)  op poten zette waarmee op een vernieuwende manier werd gewerkt rond verbinden en waarbij samenwerking centraal staat? Dan is een nominatie voor de BSAE Award ‘Belgische verenigingsprofessionals die het verschil maken’! op zijn plaats. De uitreiking vindt plaats op donderdag 21 november 2019 in Gentbrugge tijdens ons BSAE-jaarevent.

De jury zal één of meerdere verenigingsprofessionals of teams van verenigingsprofessionals bekronen die leden en stakeholders op een vernieuwende manier met elkaar verbinden, die acties of projecten opstarten waarbij samenwerking centraal staat, die de structuur van de vereniging succesvol veranderd hebben, die een campagne hebben uitgewerkt die een impact had op kleine of grote schaal, …  Dat kunnen heel kleine acties zijn, maar ook grotere projecten. We hopen vooral de verenigingsprofessionals te doen nadenken: waarmee maken zij het verschil?

Heb jij als verenigingsprofessional of met je team een actie of project (hoe klein of groot ook) uitgewerkt dat deze award 'Verenigingsprofessionals die het verschil maken!' verdient? Laat het ons weten.

Alle info over het indienen van een case en info over de Awards van vorig jaar vind je hier.