VBZV, de Vlaamse Beroepsvereniging Zelfstandig Verpleegkundigen, zoekt een verenigingsmanager

Zelfstandig verpleegkundigen in Vlaanderen en Brussel groeperen zich al sinds 2008 om hun belangen op federaal en regionaal vlak te verdedigen in de “Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandig Verpleegkundigen”. De VBZV vzw staat dit najaar ook voor een kantelmoment. Een herdacht dienstenaanbod, vernieuwde besturen, een nieuwe organisatievorm en een nieuwe kantoorlocatie in een bruisend en vlot toegankelijk business center zijn daar enkele elementen van. Om dit alles in goede banen te leiden en de vereniging mee verder uit te bouwen is VBZV op zoek naar een m/v/x:  
 

VBZV is werkzaam in een zeer versnipperde en complexe omgeving met veel betrokken organisaties en overheden op federaal, regionaal en lokaal niveau. Bij VBZV krijg je alle ruimte om de functie met veel eigenaarschap en autonomie in te vullen om ons binnen dit ecosysteem als “top of mind” te plaatsen als het gaat over zelfstandig verpleegkundigen. 

Je wordt de spil tussen bestuur en dagelijkse werking die zorgt voor excellente dienstverlening en continuïteit. Je draagt verantwoordelijkheid voor de volledige operationele werking die  beroepsbelangen, vorming, communicatie, promotie van het beroep, regionale werking, ledenwerving en -diensten omvat.

Een stevige ervaring met de diverse facetten van verenigingsmanagement met bijhorende vrijwilligerswerking is dan een onontbeerlijk gegeven om de job succesvol in te vullen. 

Heb je daarnaast ook ervaring in een sterk gereguleerde en/of zorg-gerelateerde omgeving dan zijn dit beiden grote troeven. Maar de eigenheid van onze belangenbehartiging kan je ook leren via een intensieve samenwerking met de bestuurders en de twee reeds aanwezige collega’s. 

De job vereist flexibiliteit in locatie (burelen in Vilvoorde) en uren in functie van de activiteiten van de vereniging en haar leden (gans Vlaanderen). De functie is voltijds en kan zowel ingevuld worden in loondienst of als zelfstandige. 

Interesse? Voor meer informatie omtrent de functie kan je contact opnemen met Patrick Janssen, verenigingsmanager a.i. op het nummer 0473 761 824 of via pj@vbzv.be; Solliciteren doe je door een motivatiebrief en cv te sturen naar job@vbzv.be .